Gratis befaring på sprosser i Bergen og omegn!

Sprosser

Jeg kan lage alle typer ruteinndelinger på sprossene. Det er (nesten) bare fantasien som setter begrensninger!  

Jeg kommer og tar mål av vinduene deres, gir dere et uforpliktende tilbud. Så produserer jeg sprossene på mitt verksted i Bergen, før jeg kommer tilbake og monterer. 

Her er et lite utvalg av mitt sortiment. Alle sprosser blir laget etter mål av dine vindu.

Sprossetype A

Sprossetype B

Sprossetype C

Sprossetype D

Sprossetype E

Sprossetype F

 

Profilene Vimax AS bruker i rammesprossene leveres av Primo Norge. Vimax AS har hatt samme leverandør i over 30 år, og er derfor så sikker på kvaliteten på råvarene at vi har livstidsgaranti på rammesprossene våre! 

Rammeprofilen vår er 27 mm bred og brukes som omramming. Den festes vanligvis til glasslisten med plugger eller hengsler.

Våre dekorative hjørner ligger utenpå rammeprofilen og gir et eksklusivt preg på rammen. De gir rammen en unik fleksibilitet.

Klipsesprosser

Klipsesprosser er et annet alternativ vi har til rammesprossene, det vil si sprosser som ikke har omramming. Vimax sine klipsesprosser leveres i aluminium.

De festes på et feste i glasslisten eller klikkes på plass med klips som sitter i sprosseprofilen. Sprossene kan brukes på vinduer i tre, tre med aluminiums-kledning, pvc og aluminiumsvinduer. 

Fordelen er at du ikke mister noe av lysåpningen i vinduet. Men klipsesprosser har dessverre også noen ulemper.  Hver enkelt profil må løsnes fra glasslisten – dette tærer mye på festene i profilen. De er dermed ikke like holdbare som våre hule pvc-profiler (rammesprosser). Derfor gir vi heller ikke samme garanti på disse sprossene. I tillegg festes de noen ganger med et feste i glasslisten på vinduet, noe som medfører at du må bruke litt ekstra tid på vindusvask.

I aluminium får du klipsesprosser i breddene 24, 44 og 64mm.